Afgelopen September heb ik na 24 jaar “corporate masterplanning” waarvan de laatste 10 jaar als design director in Amsterdam en Shanghai, mijn eigen firma geopend:

VANDENHOEK Masterplanners is een “boutique onderneming”, gericht op masterplanning, supervisie en beeldkwaliteit voor gemengde gebiedsontwikkelingen met focus op werken en economische productie.

Inmiddels zijn wij betrokken bij tot de verbeelding sprekende 21e -eeuwse Campus-gebieden rondom “economische krachtcentrales” zoals (MAA) Maastricht Aachen Airport, Schiphol Airport en de beroemde veilingcomplexen in het Westland.

Onze focus is gericht op het duurzaam ontwikkelen van (master)plannen en strategieën in co-creatie met gemeenten, grondeigenaren, grondbedrijven, ontwikkelende partijen en andere institutionele actoren.

VANDENHOEK deelt graag kennis op het gebied van masterplannen, beeldkwaliteit en het voeren van supervisie. We staan open voor koffie en kennismaking.

VANDENHOEK Masterplanners houdt kantoor op het Cruquius Eiland te Amsterdam en opereert in een netwerk van experts op gebied van architectuur, gebiedsontwikkeling, landschap, duurzaamheid, programmering, gebiedseconomie en grondexploitatie.

Tot ziens in 2023!

Joost van den Hoek

www.joostvandenhoek.com

Joost@joostvandenhoek.com

0682007790

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *