VANDENHOEK masterplanners

Geacht netwerk,

Na 24 jaar werken aan prachtige stedelijke opgaven vanuit gerenommeerde bureaus in Amsterdam en Shanghai heb ik mijn eigen firma geopend: VANDENHOEK masterplanning consultants.

VANDENHOEK voorziet opdrachtgevers van denkkracht, analytisch vermogen, internationale inspiratie en creatieve strategie voor stedelijke vraagstukken.

VANDENHOEK levert toegevoegde waarde in het positioneren van projecten, het maken van gedragen plannen en het superviseren van projecten in uitvoering.

VANDENHOEK neemt de Post-Petrol Metropolis als uitgangspunt en gelooft in humane steden in hoge dichtheid, betrokken burgers, fietsen naar je werk en een wereld van voorzieningen bereikbaar binnen 15 minuten. Verdichten en bouwen binnen de bestaande stad zien wij primair als een verbeteringsproces waarin sociale gelijkheid, natuur-inclusiviteit, klimaatbestendigheid en waterrobuustheid een vanzelfsprekend onderdeel zijn.

VANDENHOEK staat voor practice what u preach, en een onvoorwaardelijk geloof in de menselijke metropool als basis voor een dynamische economie en een verstandig klimaatbeleid.